HAKKARİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

          2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem  Okul Müdürleri toplantısı Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veysel DURGUN’u, başkanlığında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve ilimiz merkez ve Köy Okul Müdürleri katıldı.
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

         Toplantı, Hakkari İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Veysel DURGUN’un açılış konuşmaları ile başladı. İl Millî Eğitim Müdürü DURGUN, toplantının açılışında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ve bunda ekip çalışmasının çok büyük öneminin olduğunu belirtti.

 

         İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Veysel DURGUN, “Bizler Okullarımızı sadece fiziki açıdan değil; sosyal, kültürel ve akademik başarı açıdan da en üst seviyeye getirmek istiyoruz, bu nedenle Öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal girişimlerini desteklemeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

         Yenilenen Müfredat Tanıtım Seminerlerinin tüm öğretmenlerimize yönelik planlandığını belirten DURGUN, tüm resmi ve özel ilk ve ortaokullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin 2017/2018 tarihlerinde ilgili okullara giderek müfredat tanıtım seminerlerine katılacağını ifade etti. Tüm öğretmenlerin bu seminerlere eksiksiz katılımı konusunda müdürlerimizden hassasiyet göstermelerini önemle rica etti. Yeni müfredatla ilgili bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürümüz konuyla ilgili veli toplantıları yapılarak velilerin de bilgilendirilmesini istedi.

 

         İlimize yeni atanan öğretmenlerin iş ve işlemlerinin takibinin yapılması, destekleme ve yetiştirme kursları, okul kantinlerinin ve servislerinin takibi, öğretmenlere farklı konularda görevlendirilmelerin sağlanması, mesleki ve teknik okullarda öğrenci nakilleri takibinin yapılması, pansiyonlarda bulunan gıdaların kalite kontrollerinin yapılması için gereken tedbirlerin alınması, okul servislerinin iyileştirilmesi için Hakkari Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde olunacağı, Devlet Yönetim Sistemi için detaylı seminer verilmesi, başarılı öğrencilerin ve personellerin ödüllendirileceği ve beyaz bayrağa sahip okul sayısının arttırılması, öğrencilerin devamsızlık durumlarının gözlenmesi gibi konulara değindi.  

 

         Öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitimin diğer paydaşlarıyla her an iletişim halinde olan müdürlerimize, iletişimin öneminden bahsederek, ne kadar önemli bir konumda olduklarını ve doğru iletişim kanallarını kullanmaları halinde tüm bu sayılan unsurların olumlu etkileneceğini ifade etti.  Toplantıda Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri kendi bölümleri ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

         Toplantı, okul müdürlerinin sorularının cevaplanmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

23-01-201823-01-201823-01-201823-01-201823-01-201823-01-201823-01-2018

Bulak Mah. Derviş Yalım Cad. No 2 İç Kapı No 5 MERKEZ / HAKKARİ - Santral 0 438 280 30 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.