HAKKARİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yerel Hedef Eğitim İçerikleri

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilimiz için belirlenen "Hak ve Sorumluluklarını Bilme" yerel hedefine yönelik olarak hazırlanan içerikler yayınlanmıştır.
2022-2023 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yerel Hedef Eğitim İçerikleri

Millî Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği gereği rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin planlanmasında temel alınmak üzere her eğitim öğretim yılı için hedefler belirlenmektedir. 2022-2023 eğitim öğretim yılı için genel ve yerel hedef bir adet, özel hedefler iki adet olarak belirlenecektir. 2022-2023 eğitim öğretim yılı için bakanlığımız tarafından "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" genel hedef olarak belirlenmiş olup; yerel hedef "Hak ve Sorumluluklarını Bilme" olarak belirlenmiştir.

Belirlenen yerel hedefin eğitim kurumlarında planlı, standart ve sürdürülebilir olarak sunulabilmesi amacıyla ilimiz genelinde çeşitli eğitim kademelerinde görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlardan oluşan içerik hazırlama komisyonu oluşturulmuştur. Bütün eğitim kademelerine yönelik eğitim içerikleri hazırlanmıştır. Bütün eğitim kademeleri için farklı olarak hazırlanan içeriklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

Okul Öncesi içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

İlkokul içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

Ortaokul içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

Ortaöğretim içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

Bulak Mah. Derviş Yalım Cad. No 2 İç Kapı No 5 MERKEZ / HAKKARİ - Santral 0 438 280 30 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.